Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
04
Paint&Wine Holvilla
Courses
maalaus
paint&wine
taide
Friday, April 5 at 19:00 - 21:00
Askaisten Holvi
Askaistentie 751, 21240 Masku
Event description
Age limit: 18

Amerikasta suosioon ponnahtanut tapahtumakonsepti, joka on valloittanut maailman merkittävimpiä taide-elämän keskuksia yksi toisensa jälkeen. Mikään maailman valloitus eri kuitenkaan ole täydellinen ennen kuin valloitusten listaan kuuluu maailman kiistaton taidekeskus, Askainen. Nyt tämä odotus palkitaan, kun kaikkien taiteen muusien ja sohvaperunamuusien suosikki, Paint&Wine rantautuu Askaisten Holville.

Oletko aina toivonut löytäväsi sisäisen taiteilijasi? Vai haluatko muuten vain päästää luovuuden irti rennosti mukavassa porukassa, samalla nautiskellen viiniä tai muuta itsellesi mieluisaa juomaa? Nyt siihen on mahdollisuus Paint&Wine-illassa. Kurssilla jokainen saa maalata akryylimaaleilla 30x40cm kokoisen pohjan.

Kurssin hinta 35€ henkilöltä ja hintaan sisältyy kaikki tarvittavat materiaalit, ohjaus tekniikkaan, sekä lasillinen viiniä inspiraation innoittajaksi.

Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita sillä ohjaaja on
koko ajan apunasi. Ohjaajana toimii Luovain ohjauspalveluiden yrittäjä
Kerttu Eriksson, jolla on yli 15 vuoden kokemus taide- ja kädentaito-ohjausten pitämisestä.

Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on minimissään 8. Hanki siis lippusi VIIMEISTÄÄN 29.3. mennessä, jolloin ilmoittautuminen päättyy.


Kurssilippu
35 €
+ 2.89 € service fee