Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Whatsapp image 2023 11 02 at 11 36 54 v2
Bistro Comedy Club KLO 18 – vuoden viimeinen, lavalla Mika Eirtovaara, Ursula Herlin ja Köpi Kallio!
Comedy
StandUpTurku
BistroComedyClub
BistroTurku
Saturday, December 16 at 18:00 - 20:00
Bistro
Brahenkatu 20, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

HUOM!
SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI KAKSI NÄYTÖSTÄ. KLO 18 & 21.

•MIKA EIRTOVAARA on kuulunut jo yli 20-vuotta suomalaisen stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Hän on myös erittäin kokenut ja käytetty komediaohjaaja maamme eri teattereissa. Mika peilaa lavalla omaa elämäänsä ja maailmaa, joita hän katsoo itsepintaisesti komedialasiensa läpi. Eirtovaara kuvailee itse komiikkaansa vääristyneeksi tragediaksi.
•URSULA HERLIN on noussut nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta. Hän ammentaa komiikkaa arjesta, sehän on elämän suola – liiallisena aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. Ursula on vuoden 2017 tulokas -finalisti ja saman vuoden Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaalin Kong Show’n voittaja sekä Kallio komedibolagetin vuoden uusi kyky palkinnon voittaja.
•KÖPI KALLIO on Venla-palkittu radiojuontaja, joka aloitti stand up -komiikan vasta noin vuosi sitten. Nopeassa ajassa Köpi on vakuuttanut stand up -alan konkarit ja valloittanut komediayleisöt varmalla esiintymisellään ja hauskoilla seteillään. Köpi ei pelkää liioitella. Tästä syystä satakuntalaisen suupaltin käsittelyssä nykyajan ilmiöt vääntyvät usein tummaksi huumoriksi ja absurdeiksi vitseiksi.
Sisäänpääsylippu
18 €
+ 1.72 € service fee