Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Stand up eirtovaara zaani sottinen 2
Bistro Comedy Club – Pöllänen, Helenius, Raitala!
Comedy
Friday, September 22 at 20:00 - 23:00
Bistro
Brahenkatu 20, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

OVET 19:00 SHOW 20:00
•HELENA PÖLLÄNEN
Helena on tarinankertoja, syntymähauska tilannetulkitsija ja raskaansarjan vitsailija, joka ei ikinä jätä yleisöään kylmäksi. Tämä nainen puhujalahjojensa puolesta taipuu tilanteeseen kuin tilanteeseen! Helenalta onnistuu stand up - keikkojen lisäksi juontohommat vitsihuumorin kera, onnistuu myös ilman. Helenaa on kuvattu näin: Loistava ja energinen esiintyjä, suomineidon aura, jolla on rouhea rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Mielenkiintoinen kombo, johon on helppo jäädä koukkuun! Helena on myös kantava voima All Female Panel koomikkokollektiivissa.
•ANDERS HELENIUS
Anders on uutissatiirissa (Noin viikon studio/uutiset) syvämarinoitu koomikko. Stand up -lavoilla päivänpolitiikka on pienemmässä roolissa kun tämä paraislainen perheenisä veistelee teräviä havaintoja, omasta sopivan kierosta maailmankuvasta ponnistaen. Satiirikin pilkahtaa kun Helenius iskee nauruhermoon yhtä kovaa kun nyrkkelijäkaimansa.
•AATU RAITALA on helsinkiläistynyt itä-Suomen kasvatti, joka ei ole kadottanut runollista murrettaan. Aatun vahvuudet esiintyjänä on hänen leppoisan itsevarma asenteensa, terävät improvisaatiot ja yllättävät tarinankuljetukset. Hän tekee hauskaa juttua itsestään, sinusta tai teidän toimitusjohtajasta. Aatu valittiin vuonna 2013 muiden koomikoiden toimesta vuoden tulokkaaksi, ja 2019 vuoden koomikoksi. Hän on esintynyt Naurun Tasapainossa ja Nelosen Stand Up!- ohjelmassa, sekä ollut vieraana Pitääkö olla huolissaan ja Noin viikon studio-ohjelmissa. Aatu tekee keikkoja myös englannin kielellä ja on keikkaillut mm. Moskovassa, Kööpenhaminassa ja Berliinissä.
Sisäänpääsylippu
18 €
+ 1.72 € service fee