Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Tom pysty
Järkiä Jättämättä Show!
Komedi
onsdag, 10 apr 19:00 - 21:00
Tom & Grill Kaleva
Pellervonkatu 9, 33540 Tampere
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Joonas Moision ja Olli Siikin Järkiä Jättämättä shown saapuu Kalevaan huhtikuussa! Kaksi tuntia kestävä show on huoleton, itseironinen ja dynaaminen esitys, joka ei varmasti rasita kuulijansa aivoja vaan tarjoilee yleisölleen sylin täydeltä iloa ja hyvää energiaa.

JÄRKIÄ JÄTTÄMÄTTÄ on televisiosta tutun Olli Siikin (Nelosen Stand Up!) ja likimain (Voice Of Finlandista) tuntemattoman Joonas Moision stand up show, joka tarjoilee yleisölle sekoituksen improvisaatiota, parodiamusiikkia, hahmoja ja monia yllättäviä tilanteita.

Olli on ärhäkkä chilipippuri, jonka jutut iskee 2,8 miljoonan scovillen voimalla heti ensipuraisusta. Ollin puhuessa yleisön silmät hikoilee ja sydän pumppaa kuin mariachibändi.

Joonas taas on seesteisempi krapula-aamuna keittiön pöydälle jäänyt (ja selittämättömästi yhä lämmin) tortilla, jonka sisältö on silmittömässä humalassa kyhäilty suomigyros jääkaapin antimista... Sitä haukatessa alkaa aivan miettimään, että ”Kenenhän jumaliste kämppä tää oikein on!?”
Yhden hengen lippu
13.45 €
+ 1.55 € serviceavgift
Kahden hengen lippu
22.58 €
+ 2.42 € serviceavgift