Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Nv still1 3
Nasrin's voice
Film
Rastimo
Dokumenttielokuva
Kurdi
lördag, 20 apr 18:00 - 19:30
Logomo
Junakatu 9, 20100 Turku Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 7

Kaisa Rastimon ohjaama Nasrin’s voice on jännittävä nuoren tytön kasvutarina maahanmuuttobisneksessä ja -systeemissä, jonka palasia ovat kumiveneet öisellä Välimerellä, väärennettyjä passeja tehtailevat ihmisalakuljettajat, Suomen viranomaiset ja säädökset sekä kotouttamisprosessi.

Se on intensiivinen dokumenttielokuva ihmiskaupasta, itsenäistymisestä ja hinnasta, jonka nuori kurdinainen Nasrin joutuu vapaudestaan maksamaan. Samalla se on elokuva selviytymisestä, rohkeudesta ja toivosta. Kuinka lapsivaimosta ja -äidistä, joka on tarkoitettu tottelemaan ”omistajaansa”, aviomiestään, kasvaakin Suomessa itsenäinen ja rohkea nuori nainen, joka ottaa elämänsä omiin käsiinsä.

Nasrin oppii Suomessa, että miehet ja naiset ovat tasa-arvoisia. Hän ottaa avioeron pakkoavioliitostaan, mutta rangaistus tästä on julma. Ex-mies kaappaa Nasrinin kolme tytärtä Irakiin, jossa heitä odottaa äitinsä kohtalo. Mutta Nasrin ei luovuta. Hän aloittaa taistelun niin omien kuin lastensa oikeuksien puolesta.


Sisäänpääsylippu
13.45 €
+ 1.55 € serviceavgift