Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
04
Paint&Wine Holvilla
Kurser
maalaus
paint&wine
taide
fredag, 5 apr 19:00 - 21:00
Askaisten Holvi
Askaistentie 751, 21240 Masku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Amerikasta suosioon ponnahtanut tapahtumakonsepti, joka on valloittanut maailman merkittävimpiä taide-elämän keskuksia yksi toisensa jälkeen. Mikään maailman valloitus eri kuitenkaan ole täydellinen ennen kuin valloitusten listaan kuuluu maailman kiistaton taidekeskus, Askainen. Nyt tämä odotus palkitaan, kun kaikkien taiteen muusien ja sohvaperunamuusien suosikki, Paint&Wine rantautuu Askaisten Holville.

Oletko aina toivonut löytäväsi sisäisen taiteilijasi? Vai haluatko muuten vain päästää luovuuden irti rennosti mukavassa porukassa, samalla nautiskellen viiniä tai muuta itsellesi mieluisaa juomaa? Nyt siihen on mahdollisuus Paint&Wine-illassa. Kurssilla jokainen saa maalata akryylimaaleilla 30x40cm kokoisen pohjan.

Kurssin hinta 35€ henkilöltä ja hintaan sisältyy kaikki tarvittavat materiaalit, ohjaus tekniikkaan, sekä lasillinen viiniä inspiraation innoittajaksi.

Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita sillä ohjaaja on
koko ajan apunasi. Ohjaajana toimii Luovain ohjauspalveluiden yrittäjä
Kerttu Eriksson, jolla on yli 15 vuoden kokemus taide- ja kädentaito-ohjausten pitämisestä.

Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on minimissään 8. Hanki siis lippusi VIIMEISTÄÄN 29.3. mennessä, jolloin ilmoittautuminen päättyy.


Kurssilippu
35 €
+ 2.89 € serviceavgift