Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Whatsapp image 2023 11 02 at 11 36 54
Bistro Comedy Club klo 21– vuoden viimeinen, lavalla Mika Eirtovaara, Ursula Herlin ja Köpi Kallio!
Komedi
StandUpTurku
BistroComedyClub
BistroTurku
lördag, 16 dec 21:00 - 23:30
Bistro
Brahenkatu 20, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

HUOM! SUUREN SUOSION VUOKSI TUPLANÄYTÖS KLO 18 & 21!

•MIKA EIRTOVAARA on kuulunut jo yli 20-vuotta suomalaisen stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Hän on myös erittäin kokenut ja käytetty komediaohjaaja maamme eri teattereissa. Mika peilaa lavalla omaa elämäänsä ja maailmaa, joita hän katsoo itsepintaisesti komedialasiensa läpi. Eirtovaara kuvailee itse komiikkaansa vääristyneeksi tragediaksi.
•URSULA HERLIN on noussut nopeasti kohti suomalaisen komiikan terävintä kärkeä ja hänestä povataankin Suomen seuraavaa suurta naiskoomikkoa. Ursulalla on luontainen kyky löytää koomisia piirteitä elämän arkisista asioista, mutta täysin uudenlaisesta ja ennen kaikkea hauskasta näkökulmasta. Hän ammentaa komiikkaa arjesta, sehän on elämän suola – liiallisena aiheuttaa sydän- ja verisuonitauteja. Ursula on vuoden 2017 tulokas -finalisti ja saman vuoden Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaalin Kong Show’n voittaja sekä Kallio komedibolagetin vuoden uusi kyky palkinnon voittaja.
•KÖPI KALLIO on Venla-palkittu radiojuontaja, joka aloitti stand up -komiikan vasta noin vuosi sitten. Nopeassa ajassa Köpi on vakuuttanut stand up -alan konkarit ja valloittanut komediayleisöt varmalla esiintymisellään ja hauskoilla seteillään. Köpi ei pelkää liioitella. Tästä syystä satakuntalaisen suupaltin käsittelyssä nykyajan ilmiöt vääntyvät usein tummaksi huumoriksi ja absurdeiksi vitseiksi.
Sisäänpääsylippu
18 €
+ 1.72 € serviceavgift